Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Vrták univerzální ARTU PROFI s válcovou stopkou

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

88%
Hodnotilo 10 uživatelů
5
80% (8)
4
10% (1)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
10% (1)

Doporučení od zákazníků

14.01.2021 Ověřený nákup Recenze pochází od skutečného zákazníka, která byla ověřena pomocí portálu Heureka.
Poradí si i s náročnějším vrtáním :-)
14.09.2020 Ověřený nákup Recenze pochází od skutečného zákazníka, která byla ověřena pomocí portálu Heureka.
Tyto vrtáky jsou schopné vrtat i velmi tvrdé materiály, například kalenou ocel. Vrtají asi i keramiku a kámen, ale na tyto materiály je jich škoda a tak používám běžné vidiové vrtáky. Destičky jsou křehké a občas prasknou a navíc se obtížně brousí, ale na kotouči na tvrdokovy to jde.
26.05.2020 Ověřený nákup Recenze pochází od skutečného zákazníka, která byla ověřena pomocí portálu Heureka.
21.03.2020 Ověřený nákup Recenze pochází od skutečného zákazníka, která byla ověřena pomocí portálu Heureka.
Vrtají i kalený mat.
22.06.2019 Ověřený nákup Recenze pochází od skutečného zákazníka, která byla ověřena pomocí portálu Heureka.
11.05.2019 Ověřený nákup Recenze pochází od skutečného zákazníka, která byla ověřena pomocí portálu Heureka.
Vrták vyvrtal dvě díry a umřel.
29.04.2019 Ověřený nákup Recenze pochází od skutečného zákazníka, která byla ověřena pomocí portálu Heureka.
vrtá tam, kde vrták hss nevrtá
26.11.2018 Ověřený nákup Recenze pochází od skutečného zákazníka, která byla ověřena pomocí portálu Heureka.
super
26.11.2018 Ověřený nákup Recenze pochází od skutečného zákazníka, která byla ověřena pomocí portálu Heureka.
super
26.11.2018 Ověřený nákup Recenze pochází od skutečného zákazníka, která byla ověřena pomocí portálu Heureka.
super
28.04.2011 Neověřený nákup Recenze není e-shopem ověřena.
Dobrý den, chystám se na usazení nové branky u rodinného domku a jeden pant bude určitě vycházet do kamenné podezdívky. Nejsem odborník, ale kámen mě připadá jako dost tvrdý. Poraďte prosím, jaký vrták bych měl použít, abych měl jistotu, že opravdu vyvrtám. Děkuji za odpověď, Luděk Hampl, Kolín.
Vážený zákazníku, vrtáky s tvrdokovovým plátkem si díky tvrdosti plátku,jeho tvaru apříklepu příklepové vrtačky s kamenem poradí. Vrtáky vhodné na vrtání kamene mohou mít stopku válcovou nebo s stopku pro upnutí do sklíčidla SDS-plus (pro vrtací kaldiva do 4 kg) a SDS-max pro vrtací kladiva nad 4kg. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu vrtaky-vrbovsky.cz
VRBOVSKÝ s.r.o.- E-shop